Labels: klik op een label om te kijken :)

aanrader animals apart Apeldoorn arghhh authentiek beeld bijzonder Binnenkort in dit theater blauw blij blij mee bloemen boek broos bruin buiten buren collage cryptisch december Deventer dit gaat wel ergens over doei donker drama drinken efficiency egypt egypte eigentijds Einde verhaal extern familie favoriet favorieten feest filmlocatie filmpje Finland Florence Florence Italy flowers food fotografie fruit gaaf geel geflikflooi geheim gekte geluk geluksmomentje gevaarlijk gezellig golden hour groen groente handig hartje hebben hebben :) herfst herhaling het is niet anders hobby home huis humor ieks ik vind het gewoon lekker indrukwekkend Inge Look internet is niet grappig it's me Italy Ivar Wakker ja en? jaar japan jeugdherinneringen joepie joie de vivre jongste kaarten kersen kerst keuken kitsch kleur kleur bekennen kleuren kleurig kleurrijk knipoog koken kopen? koud kunst? kwf la dolce vita lanzarote lekker lente leuk licht lief liefde lieve mensen lievelingsdingen linda'sss strooisel live-aboard London love it love-it mams Markt Marrakech Memories memory mensen van voorbij met een gouden randje mjammie moet het ergens over gaan? mooi mooie kaarten mr. H. and mrs. E. natuur New niet doen niet mijn ding niet zo niets is wat het lijkt nieuw Nijl Noodzaak nostalgie nuttig Oeps oh nee onder de indruk ooit favoriet oranje oudste ouwehand overdaad overdrijven paars pasen peru pink Pisa post postcrossing pril quotes raar receipt reizen rood saai? sax scuba sfeer shoppen simple sneeuw son streetview te vroeg tekst televisie tijdschrift tikkeltje anders tja tuin vakantie veel verrukkelijk voorpret voorstelling vraagstuk vuurwerk waarheid warm water weer wel doen wensen Werk in uitvoering who else? winter wit wow Zin Zin in zomer zoo zwartwit

vrijdag 11 maart 2011

Spinazie volgens mr. H.

2011-03-11 - Spinazie 005
Update:

Op verzoek hierbij het recept voor deze overheerlijke spinazie.

100 gram taugé
400 gram verse spinazie
4 teentjes knoflook
arachideolie
1 theelepel zoete sambal
1 eetlepel gemberpasta
Sesamzaad of pijnboompitten

  • Fruit de gesnipperde teentjes knoflook in de arachideolie
  • Voeg de gemberpasta en zoete sambal toe
  • Goed omscheppen
  • Voeg de gewassen, uitgelekte en ongesneden spinazie toe: vervolgens roerbakken!
  • Blancheer de taugé
  • Als de spinazie geslonken is voeg dan de taugé toe
  • Voeg dan de sesamzaadjes* toe
  • Serveren en smullen.
Let op: voeg geen zout toe!
Bereidingstijd: 10 minuten
* Als mrs. E. dit maakt voegt ze pijnboompitten toe i.p.v. sesamzaadjes.

Geen opmerkingen: